Gratis proefmaand app Onze Kerk

App_image_OnzeKerkIedere parochie die wil uitproberen hoe eenvoudig en handig een eigen app is voor de parochie kan een maand gratis de app ‘Onze Kerk’ uitproberen. De Zalige Zalm ontwikkelde deze kerk-app omdat meer dan de helft van de Nederlanders een smartphone of tablet gebruikt. Daarmee wordt een app, in aanvulling op de communicatiemiddelen die parochies nu al gebruiken, een middel waarmee snel een steeds groter publiek bereikt kan worden.

De app ‘Onze Kerk’ biedt ruimte aan nieuwsberichten, agenda-items, contactgegevens, foto’s en filmpjes, tweets, het parochieblad etc. Via de app kunt u ook pushberichten versturen, waardoor iedere gebruiker via een beltoon op het bericht wordt gewezen. Dit kan handig zijn bij berichten van overlijden, verzetten van vergaderingen etc.

Weinig beheer nodig
Het kost weinig tijd om de app te onderhouden. Er kunnen automatische koppelingen gemaakt worden met de website van de parochie (nieuwberichten, agenda-items), Facebook etc.

Tarief
Als parochie betaalt u voor het gebruik van de app ‘Onze Kerk’ een jaarabonnement van slechts € 295,- incl. btw. Voor de eindgebruiker is de app gratis te downloaden op smartphone of tablet.

Informatie en aanmelden
Wilt u meer weten over de app en een gratis proefmaand aanvragen, klik dan door naar De Zalige Zalm.

App Protestant
In opdracht van het Landelijk Dienstencentrum van de Protestantse Kerk ontwikkelde De Zalige Zalm de app ‘Protestant’ voor alle afzonderlijke PKN gemeentes in Nederland. Inmiddels gebruiken 129 PKN gemeentes deze kerk-app voor hun eigen communicatie. Voor meer informatie: PKN Nederland.

Maak kennis met parochiemagaZIN…

Spirit

... en blader door een online versie

Nieuwsbrief

Ja, ik wil graag de nieuwsbrief van De Zalige Zalm ontvangen.

Tweets

ParochiemagaZIN

is een product van De Zalige Zalm

Postadres

De Zalige Zalm
Smedenstraat 248
7411 RC Deventer

Telefoon

0570 - 61 74 19
06 - 23 22 98 39

E-mail

parochiemagazin@dezaligezalm.nl
© 2016 De Zalige Zalm
alle rechten voorbehouden