Hoofdredacteuren ontmoeten elkaar

ZALIGE ZALM 68-2Op maandagavond 7 oktober vond een groot aantal hoofdredacteuren van parochiebladen, uit alle windstreken van het land, hun weg naar Deventer. Voor de derde keer op rij werd daar de jaarlijkse bijeenkomst voor hoofdredacteuren van parochiemagaZIN georganiseerd door de Zalige Zalm. De bijeenkomst werd gehouden in de Latijnse School , een tot de verbeelding sprekende locatie in de oude binnenstad van Deventer.
De opkomst was groot, en dat gold ook voor het enthousiasme. Bladen, tips en ervaringen werden uitgewisseld (‘Hoe doen jullie dat eigenlijk met advertenties?’) en er bewonderend naar elkaars bladen gekeken (‘Wat een mooie cover hebben jullie!’). De Zalige Zalm lichtte enkele actuele ontwikkelingen toe, zoals de lancering van de ‘kerk-app’.
Namens ontwikkelingsorganisatie Mensen met een Missie, sinds kort partner van De Zalige Zalm, vertelde Jolanda Kromhout in een boeiende presentatie over de doelstellingen en de projecten van haar organisatie. Het komende jaar zal Mensen met een Missie content voor de parochiebladen aanleveren.  Een fotoverslag van deze bijeenkomst vindt u hier. 

 

 

 

 

Maak kennis met parochiemagaZIN…

Spirit

... en blader door een online versie

Nieuwsbrief

Ja, ik wil graag de nieuwsbrief van De Zalige Zalm ontvangen.

Tweets

ParochiemagaZIN

is een product van De Zalige Zalm

Postadres

De Zalige Zalm
Smedenstraat 248
7411 RC Deventer

Telefoon

0570 - 61 74 19
06 - 23 22 98 39

E-mail

parochiemagazin@dezaligezalm.nl
© 2016 De Zalige Zalm
alle rechten voorbehouden