Meer keuze bij omvang parochieblad

parochieblad extra dun en dikEen aantal redacties heeft ons gevraagd of we het mogelijk kunnen maken om uit te komen met een parochieblad met een omvang van 56 pagina’s. Daarnaast is de wens geuit om ook blad van 8 pagina’s te kunnen maken. Deze kleine variant is vooral bruikbaar om mensen op de hoogte te brengen van tussentijdse ontwikkelingen. Dit met een verzorgde en fullcolour uitgave  tussen twee volwaardige magazines in. Aan beide verzoeken is gehoor gegeven. Met onmiddellijke ingang is het mogelijk om een extra dik parochieblad van 56 pagina’s uit te geven, maar ook om mensen op de hoogte te brengen middels een professioneel ogende nieuwsbrief van 8 pagina’s. Service van de Zalm!

Parochieblad met ParochiemagaZIN

De Zalige Zalm ondersteunt parochies bij het maken van een fris eigentijds parochieblad, voor de laagst mogelijke prijs. U ontwerpt zelf eenvoudig uw eigen magazine met ons handige online opmaaksysteem. ParochiemagaZIN maakt het u gemakkelijk.  ‘Over parochiemagaZIN’.

Meer dan parochieblad

De Zalige Zalm helpt kerken en verwante organisaties hun communicatie te verbeteren. Omdat we geloven dat kerken een belangrijke boodschap voor de wereld hebben. Een boodschap waar wij zelf ook warm voor lopen. Een sterk verhaal dat tegen de stroom in gaat. Zoals de zalm, stroomopwaarts!

Maak kennis met parochiemagaZIN…

Spirit

... en blader door een online versie

Nieuwsbrief

Ja, ik wil graag de nieuwsbrief van De Zalige Zalm ontvangen.

Tweets

ParochiemagaZIN

is een product van De Zalige Zalm

Postadres

De Zalige Zalm
Smedenstraat 248
7411 RC Deventer

Telefoon

0570 - 61 74 19
06 - 23 22 98 39

E-mail

parochiemagazin@dezaligezalm.nl
© 2016 De Zalige Zalm
alle rechten voorbehouden