Parochieblad Den Haag

Stella Maris, het parochieblad van de Haagse parochie Maria Sterre der Zee, wordt sinds kort gemaakt via parochiemagaZIN. In de portal maakt de redactie zelf het blad in de portal en daarbij hebben zij ook toegang tot alle inhoudelijke extra’s zoals de kinderpagina KIK en ander redactioneel materiaal.

 

Feest in de parochie
In het juninummer van Stella Maris veel aandacht voor verschillende jubilea in de parochie. Parochievicaris Ad van der Helm viert zijn 25-jarig priesterfeest en oud-pastoor Harry Hofstede zijn 60-jarig priesterjubileum. Ook is er een zilveren jubileum van het koor Connection en tenslotte een mooi verhaal over een 100-jarige parochiaan.

Ontwikkeling parochieblad
De parochie Maria Sterre der Zee wil het parochieblad graag laten doorgroeien tot een levendig en inspirerend gemeenschapsblad waarin alle geloofsgemeenschappen zichtbaar worden en heeft De Zalige Zalm gevraagd om dit proces te begeleiden. Samen met de redacteuren van de verschillende geloofsgemeenschappen is tijdens een boeiende werkavond de eerste stap gezet in dit creatieve proces. Wordt vervolgd.

 

Maak kennis met parochiemagaZIN…

Spirit

... en blader door een online versie

Nieuwsbrief

Ja, ik wil graag de nieuwsbrief van De Zalige Zalm ontvangen.

Tweets

ParochiemagaZIN

is een product van De Zalige Zalm

Postadres

De Zalige Zalm
Smedenstraat 248
7411 RC Deventer

Telefoon

0570 - 61 74 19
06 - 23 22 98 39

E-mail

parochiemagazin@dezaligezalm.nl
© 2016 De Zalige Zalm
alle rechten voorbehouden