Parochieblad op A4!

parochieblad op A4Op veler verzoek kunt u vanaf februari 2016 bij parochiemagaZIN ook kiezen voor een parochieblad op A4-formaat. Ook bladen op A4-formaat kunnen wij u tegen lage kosten aanbieden. Het A4-formaat is ongeveer eenderde groter dan ons gebruikelijke 17×24-formaat en geeft daardoor meer mogelijkheden qua opmaak. De A4-magazines worden gedrukt op 100 gramspapier en zijn nog meer flexibel wat betreft het aantal pagina’s. Alle bladen, op beide formaten, voeren het FSC-keurmerk, de internationaal erkende standaard voor verantwoord bosbeheer. Voor een overzicht van alle tarieven kunt u contact met ons opnemen.

Parochieblad met ParochiemagaZIN

De Zalige Zalm ondersteunt parochies bij het maken van een fris eigentijds parochieblad, voor de laagst mogelijke prijs. U ontwerpt zelf eenvoudig uw eigen magazine met ons handige online opmaaksysteem. ParochiemagaZIN maakt het u gemakkelijk.  ‘Over parochiemagaZIN’.

Meer dan parochieblad

De Zalige Zalm helpt kerken en verwante organisaties hun communicatie te verbeteren. Omdat we geloven dat kerken een belangrijke boodschap voor de wereld hebben. Een boodschap waar wij zelf ook warm voor lopen. Een sterk verhaal dat tegen de stroom in gaat. Zoals de zalm, stroomopwaarts!

Maak kennis met parochiemagaZIN…

Spirit

... en blader door een online versie

Nieuwsbrief

Ja, ik wil graag de nieuwsbrief van De Zalige Zalm ontvangen.

Tweets

ParochiemagaZIN

is een product van De Zalige Zalm

Postadres

De Zalige Zalm
Smedenstraat 248
7411 RC Deventer

Telefoon

0570 - 61 74 19
06 - 23 22 98 39

E-mail

parochiemagazin@dezaligezalm.nl
© 2016 De Zalige Zalm
alle rechten voorbehouden