Rob van Vuure gastspreker op jaarlijkse ontmoeting

Rob van Vuure De bladendokterRob van Vuure is een van de bekendste en succesvolste bladenmakers van Nederland. We vinden het geweldig dat hij gastspreker wil zijn op onze jaarlijkse ontmoeting met hoofdredacteuren van parochie- en kerkbladen. Van Vuure, ook wel ‘de bladendokter’ genoemd, was hoofdredacteur van vele tijdschriften, waaronder Libelle, Margriet, Playboy, Yes, Panorama en Viva. Als geen ander weet hij hoe je met een magazine een groot publiek kunt bereiken.  Hij schreef acht succesvolle boeken over creatief bladenmaken en communicatie. Een uitdaging dus voor alle parochie- en kerkbladmakers in Nederland. Hij zal met een kritische blik en een knipoog de parochie -en kerkbladen lezen en ongetwijfeld goede tips geven om de bladen nóg ​aantrekkelijker  te maken.

 

We nodigen u graag uit voor onze jaarlijkse hoofdredacteurenbijeenkomst, die ditmaal plaatsvindt op donderdagavond 6 november a.s.

We hebben een mooi programma voor u samengesteld:

  • vanaf 17.45 uur: inloop
  • 18.00-19.00 uur: maaltijd
  • 19.00-19.30 uur: gelegenheid om in groepjes onderling ervaringen uit te wisselen
  • 19.30-19.45 uur: informatie over nieuwe ontwikkelingen, door De Zalige Zalm
  • 19.45-20.45 uur: gastspreker Rob van Vuure bespreekt uw bladen en gaat in op uw vragen
  • Aansluitend: borrel
  • 21.30 uur: einde

Locatie: Paaskerk, Oude Utrechtseweg 4a te Baarn. De Paaskerk is goed bereikbaar met de trein; de kerk ligt op ongeveer 10 minuten lopen vanaf NS-station Baarn (vanaf Stationsplein: lopen via de Amalialaan). Komt u met de auto, dan is er voldoende parkeerplek voor de deur.

Graag horen we vóór 31 oktober van u of u bij deze bijeenkomst aanwezig zult zijn, met hoeveel personen en of u van de maaltijd gebruik wilt maken. U kunt dit per e-mail laten weten via: krist@dezaligezalm.nl. Krist Ensing is onze nieuwe medewerker, met wie u op 6 november ook kennis kunt maken.

We rekenen op uw komst!

 

 

Maak kennis met parochiemagaZIN…

Spirit

... en blader door een online versie

Nieuwsbrief

Ja, ik wil graag de nieuwsbrief van De Zalige Zalm ontvangen.

Tweets

ParochiemagaZIN

is een product van De Zalige Zalm

Postadres

De Zalige Zalm
Smedenstraat 248
7411 RC Deventer

Telefoon

0570 - 61 74 19
06 - 23 22 98 39

E-mail

parochiemagazin@dezaligezalm.nl
© 2016 De Zalige Zalm
alle rechten voorbehouden