Veel belangstelling voor kerk-app

app icoonEr is veel belangstelling voor de kerk-app die De Zalige Zalm onlangs ontwikkelde. Verschillende parochies maken gebruik van de app en ook met andere kerkgenootschappen zijn we in gesprek over het breed inzetten van de app.

De St. Bonifatiusparochie uit Almere is positief over de eerste ervaringen. Hans Bosma: “De app is voor onze parochianen een modern communicatiemiddel dat ze eigenlijk continue bij zich hebben. Zo zijn ze snel geïnformeerd over onderwerpen die in de parochie spelen. Door een agenda op te nemen met vieringen en alle activiteiten hopen we te bereiken dat meer mensen mee gaan doen aan deze activiteiten. Omdat met de app pushberichten zijn te versturen kunnen we bij belangrijke gebeurtenissen in onze parochie snel de mensen informeren. Dat is ons al een paar keer goed van pas gekomen. Hoewel veel mensen niet verwachten dat wij als parochie met dergelijke moderne middelen werken zijn mensen wel meteen enthousiast wanneer we de app demonstreren. Communicatie in het kerkblad, op de website en aanwezigheid na de vieringen om mensen te ondersteunen is van belang om een bredere basis te creëren.”

Via de kerk-app kunt u o.a. nieuwsberichten, de kerkagenda, foto’s, filmpjes en contactgegevens snel onder een grote groep geïnteresseerden verspreiden. Wilt u een voorproefje zien van de kerk-app? Dat kan. Een gratis demo is eenvoudig te installeren op uw smartphone.
Voor parochies die voor het maken van hun bladen gebruikmaken van parochiemagaZIN zijn er nog extra voordelen: de online versie van uw blad wordt in de app geplaatst én u krijgt 10% korting op de app!
Meer weten? www.dezaligezalm.nl

Maak kennis met parochiemagaZIN…

Spirit

... en blader door een online versie

Nieuwsbrief

Ja, ik wil graag de nieuwsbrief van De Zalige Zalm ontvangen.

Tweets

ParochiemagaZIN

is een product van De Zalige Zalm

Postadres

De Zalige Zalm
Smedenstraat 248
7411 RC Deventer

Telefoon

0570 - 61 74 19
06 - 23 22 98 39

E-mail

parochiemagazin@dezaligezalm.nl
© 2016 De Zalige Zalm
alle rechten voorbehouden