Welk parochieblad heeft de beste cover?

Pak mij op! Lees mij! Een goede cover vangt je blik en nodigt je uit om het parochieblad op te pakken en te lezen. Het laat zien waar je als parochiegemeenschap voor staat. Een goede cover is herkenbaar maar ook verrassend. Wil je je parochieblad onder de aandacht brengen van trouwe parochianen maar ook van degenen die wat meer afstand hebben, dan speelt de voorkant van het blad een belangrijke rol als ‘verleider’.

Kerkblad van het Jaar 2017
Daarom zijn we dit jaar voor de verkiezing van het Kerkblad van het Jaar op zoek naar het kerkblad of parochieblad met de meest pakkende cover. Wie heeft hier het mooiste voorbeeld van? Is dat uw blad? Stuur deze dan met een motivatie naar info@dezaligezalm.nl. Inzenden kan tot 15 oktober. Wie weet, wordt uw parochieblad uitgeroepen tot Kerkblad van het Jaar 2017!

Dag van het Kerkblad
De bekendmaking vindt plaats tijdens de Dag van het Kerkblad op zaterdag 4 november 2017 in Baarn. De jury wordt gevormd door Leo Fijen, Elsbeth Gruteke en Marcel Holl.

De Dag van het Kerkblad en de verkiezing is speciaal voor kerken die hun bladen maken met kerkmagaZIN of parochiemagaZIN. Klik hier voor alle informatie over de Dag van het Kerkblad.

 

Maak kennis met parochiemagaZIN…

Spirit

... en blader door een online versie

Nieuwsbrief

Ja, ik wil graag de nieuwsbrief van De Zalige Zalm ontvangen.

Tweets

ParochiemagaZIN

is een product van De Zalige Zalm

Postadres

De Zalige Zalm
Smedenstraat 248
7411 RC Deventer

Telefoon

0570 - 61 74 19
06 - 23 22 98 39

E-mail

parochiemagazin@dezaligezalm.nl
© 2016 De Zalige Zalm
alle rechten voorbehouden